Eerste blog: Even voorstellen

Hi hi,

Graag wil ik me even voorstellen! Mijn naam is Natasja (22). Laatste jaars Sph student (jeugdzorg) en daarnaast werkzaam in de kinderopvang.

Het lijkt me al een hele tijd leuk om te beginnen met het schrijven van een blog. Maar ja.. Hoe start ik een blog? Waar ga ik over schrijven? Wie zit erop te wachten? En wil ik dit wel echt? Want eerlijk is eerlijk, het is een van de vele leuke ideeën die de afgelopen jaren in me op zijn gekomen..

Zo ben ik begonnen met het maken van luiertaarten. Wat een inkopen heb ik gedaan: luiers, slabbetjes, spuugdoekjes, knuffels, kleren, linten, kaartjes, stickers, mutsjes en.. Tja de rest van de lijst bespaar ik jullie.. Heel leuk om zulke schattige luiertaarten te maken. Zo kon ik hier een boel creativiteit in kwijt! maar zie die schattige luiertaarten dan maar eens te verkopen.. Met als resultaat, je raad het al, een kast vol met luiers, babyspullen en hele leuke luiertaarten 😅

Een kleine anekdote die veel zegt over hoe ik me vol enthousiasme ergens op kan storten. Opzich een fijne eigenschap: wie niet waagt wie niet wint!

Nu dan toch het moment dat ik mijn eerste blog schrijf, met uiteraard, veel enthousiasme! Ik begin met deze blog omdat ik van schrijven hou en graag mijn kennis en ervaringen met anderen uitwissel. Onderwerpen als opvoeding, autisme, ADHD, HSP, hechtingsproblematiek, maar ook door mij gelezen boeken en bekeken documentaires in dit genre zullen aan bod komen!

Ik wens iedereen veel leesplezier en vraag jullie vooral gewenste onderwerpen aan te dragen in een comment 🤗

Liefs, Natasja

6 gedachten over “Eerste blog: Even voorstellen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s